Naše Usluge:

Dekorativne tehnike:

Pružamo usluge profesionalne izrade svih dekorativnih zidova, polica, paravane, ukrasnih oblika i svih ostalih gipsanih radova. Naše dugogodišnje iskustvo u završnim građevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju.

Postavljanje tapeta:

Bavimo se profesionalnom postavljanjem – lepljenjem tapeta već dugi niz godina i imamo veliko iskustvo u tom poslu. Ugrađujemo sve vrste tapeta i foto-tapeta.

Dekorativni kamen:

Da biste oplemenili svoj životni prostor potrebno je samo malo vremena, volje i novca. Uređenje zidova širokim spektrom boja i dezena dekorativnog kamena, pravo je rešenje...

Usluge završnih građevinskih radova

  • Pružamo usluge profesionalne izrade svih dekorativnih zidova, polica, paravane, ukrasnih oblika i svih ostalih gipsanih radova. Naše dugogodišnje iskustvo u završnim građevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju.
  • Bavimo se profesionalnom postavljanjem – lepljenjem tapeta vec dugi niz godina i imamo veliko iskustvo u tom poslu. Ugrađujemo sve vrste tapeta i foto-tapeta.
  • Pružamo profesionalne usluge gipsanih radova – izrade pregradnih zidova, spuštenih plafona, adaptacije potkrovlja, termo i zvučne izolacije, itd . Naše dugogodišnje iskustvo u završnim građevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju. 
  • Dekorativne tehnike su brojne, a vernost izraza ponajviše zavisi od kvaliteta materijala i vešte ruke izvođača.

Dekorativni kamen

Da biste oplemenili svoj životni prostor potrebno je samo malo vremena, volje i novca. Uređenje zidova širokim spektrom boja i dezena dekorativnog kamena, pravo je rešenje. Dekorativni kamen ima sofisticiranu notu u svom dizajnu, teksturi, bojama, tako da će zadovoljiti i najistančaniji ukus. Može se kombinovati u kućama sa rustičnim enterijerom i idealno se slaže sa materijalima kao što su drvo i kovano gvožđe. Najčešće se koristi za oblaganja pojedinih zidova, kamina, dimnjaka, dekorativnih greda, šankova... Posebna pogodnost dekorativnog kamena je u tome, što se može koristiti i za spoljno uređenje kuće, npr. za oblaganje fasade, stubova, zidova na terasama..

Ako imate bilo kakva pitanja vezano za  naše uslugekontaktirajte nas telefonom, putem kontakt forme ili pošaljite e-mejl sa pitanjem.

Imate još pitanja? Potrebna Vam je konsultacija?

Pišite nam i mi ćemo Vam sa zadovoljstvom odgovoriti:
Please type your full name.
Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод