Profesionalno postavljanje tapeta za zidLepljenje (postavljanje) tapeta

Da li ste se ikada zapitali kako da brzo, lepo, efektno i bez prašine promenite izgled nekog zida u stanu, poslovnom prostoru, lokalu? Ako jeste imamo odgovor za Vas. Kupite tapete. Tapete su ponovo u modi a mi možemo da zalepimo za Vas bilo koju tapetu.

Naši klijenti dolaze iz različitih delova Beograda i Zemuna, ali i širom Srbije: Pančevo, Smederevo, Požarevac, Kraljevac.

Kontaktirajte nas ili ostavite svoje ime i broj kako bismo mogli da Vas pozovemo u što kraćem roku.

KONTAKTIRAJTE ME SADA

Pouzdani majstori za lepljenje tapeta

Zašto da se obratim vama kad mogu sam da postavim tapete? Naravno, uvek možete pokušati sami da zalepite tapete na zid, ali kao i u svemu, ako niste stručnjak može da dođe do nekih komplikacija tokom lepljenja tapeta i na kraju ćete dobiti nezadovoljavajući rezultat, izgubiti vreme i baciti materijal.

Naši majstori za tapete se bave profesionalnom postavljanjem – lepljenjem tapeta na zid već dugi niz godina i imaju veliko iskustvo u tom poslu. Ugrađujemo sve vrste tapeta za zid: 3D tapete, 3D tapete, foto-tapete, , tapete za kuhinju, tapete za sobu (tapete za dnevnu sobu i tapete za dnevni boravak), , tapete za sobu (tapete za dnevnu sobu i tapete za dnevni boravak), dečije tapete (tapete za dečiju sobu)dečije tapete (tapete za dečiju sobu), , plastificirane tapeteplastificirane tapete . . . . . . Obavljamo lepljenje tapeta na gipsane ploče.

KONTAKTIRAJTE ME SMESTA

Kvalitetno lepljenje tapeta za zid

Kako biste se uverili u profesionalnosti naših majstora za tapete, pogledajte slike njihovih radova u našoj galeriji.
 
Posetite našu stranicu na fejsbuku gde objavljujemo postove novih radova.
 

Pratite naš blog i pronađete više korisnih informacija.

Firma MyWall o nama:

VAŽI, EVO GA MOJ BROJ

Cena postavaljanja tapeta i druga pitanja

Okvirna cena lepljenja tapeta je od 4 – 6 evra po kvadratu (m2) i zavisi od vrste tapeta, pozicija za lepljenje i količine posla.

Pozovite nas sada ili popunite i pošaljite formular sa pitanjama dole na glavnoj stranici. Takođe možete da ostavite svoje podatke (ime i broj telefona), ako kliknete na dugme sa olovkom desno, kako bismo Vas što pre kontaktirali.