Blog

Tapete kao jednostavno rešenje za zidove u kuhinji

on Nedelja, 02 Decembar 2018.

Tapete kao jednostavno rešenje za zidove u kuhinji

Tepete su nekada bile sastavni deo gotovo svakog domaćinstva. Tapete na zidu, u najrazličitijim dezenima, obično su krasile dnevne sobe, a vremenom su pomalo zaboravljene i zamenjene nekim drugim vidovima dekoracije enterijera. Međutim, tapete za zidove danas se vraćaju na velika vrata. Ponovo postaju moderne i koriste se u različitim kombinacijama uređivanja životnog prostora. Nasuprot nekadašnjem običaju da se tapete zalepe na sve zidove, danas postoji praksa da se tapete lepe na samo jedan zid, a da se boje ostalih zidova usklade sa nijansama tapeta.

Ideje za farbanje zidova dnevnog boravka

on Subota, 20 Oktobar 2018.

Ideje za farbanje zidova dnevnog boravka

Kada odlučite da nešto promenite u izgledu svog životnog prostora, najbolji efekat ćete najlakše postići unutrašnjom dekoracijom. Kako je dnevni boravak mesto gde većina nas provodi najviše vremena u onom delu dana kada se nalazi kod kuće, dekoracija zidova u dnevnom boravku jeste pravi izbor za vas. Naročito ukoliko želite da u svoj dom unesete dodatnu svežinu, da jednostavno nešto promenite, ili personalizujete svoj prostor dajući mu jedinstveni lični pečat. Dekoracija unutrašnjih zidova ne iziskuje prevelika novčana ulaganja, a ni mnogo vremena, pa ćete sa prihvatljivim budžetom i relativno brzo dobiti fantastične dekorativne zidove.

Preuredite svoj enterijer jednostavno pomoću tapeta

on Četvrtak, 30 Avgust 2018.

Preuredite svoj enterijer jednostavno pomoću tapeta

Tapete predstavljaju jedan od nacina dekoracije unutrašnjeg prostora. Prva asocijacija vezano za tapete je lepljenje (postavljanje) tapeta na zid, ali one se mogu koristiti takođe i za oblaganje polica, komoda, ormara itd… Kako za spoljašnje ivice, tako i za unutrasnje... Takođe, ne moramo ih lepiti po svim zidovima (iako možemo naravno), već možemo izabrati određeni zid/zidove koje zelimo da istaknemo.

3 dekorativne tehnike za uređenje mog dnevnog boravka

on Nedelja, 29 Juli 2018.

3 najmodernije dekorativne tehnike za uređenje mog dnevnog boravka

Predstavljamo Vam tri najpopularnije i ekološke tehnike dekorisanja (farbanja) unutrašinjih zidova dnevnog boravka, odnosno enterijera sobe. 

Majstori tima MojZID se bave ovim tehnikama, ali znaju i da vam ponude i mnoge druge ideje za bojenje, dekoraciju i farbanje zidova.